Met onze facilitaire logistieke oplossingen (weer) baas over uw voorraad en een directe bijdrage leveren aan verduurzaming.

Bij Djinny verstaan we de kunst om logistiek zowel vanuit het grote geheel als op detailniveau te bekijken. Daarom rekenen we het ontzorgen van facilitaire logistiek ook tot onze specialiteiten. En daar doet u uw voordeel mee. Of het nou gaat om bevoorrading, opslag of distributie, we bewaken, beheren en bezorgen schoonmaakartikelen tot en met de complete kantoorinventaris. Met Djinny’s handige voorraadbeheersysteem heeft iedere, door u geautoriseerde, medewerker op elk moment vanaf elke locatie inzicht in de voorraad. En meer! Want met ons systeem is het ook eenvoudig geregeld om standaard leveringen in te voeren. Zo is in te stellen dat er automatisch nieuwe schoonmaakmiddelen gebracht worden als iemand de laatste fles in gebruik heeft genomen. Dat is het voordeel van uw logistieke facilitaire activiteiten vanaf één centraal punt beheren en coördineren!

Door deze manier van logistiek (gecombineerde leveringen vanuit de HUB) wordt er direct bijgedragen aan verduurzaming (reducering CO² uitstoot, vergroten van bereikbaarheid en veiligheid).

Djinny SimplyMile Facilitaire logistiek

 

 

 

 

 

 

Meer weten over onze facilitaire oplossingen die voor u werken? Jaap Kooistra denkt graag met u mee!