Van voorbereiding tot en met de uitvoering:
Djinny regelt het!

Wat uw project ook is, Djinny ontzorgt, kijkt vooruit, begeleidt, checkt, adviseert, regelt, beantwoordt, plant, bedenkt, sjouwt… Want met zoveel betrokken partijen – denk aan omwonenden, overheid, aannemer, installateurs, verhuizers, schoonmakers, beheerder, opdrachtgever – is een ervaren partij die het grote geheel bewaakt en oog heeft voor elk detail, de succesfactor.

Duurzaam op een efficiënte manier

Doordachte logistiek draagt direct bij het resultaat. Via de Djinny App en ons bevoorradingssysteem hebben alle betrokkenen 24/7 inzicht in allerlei gegevens, bijvoorbeeld over de exacte locatie, het tijdstip van leveren en de oorsprong van materialen. Zo valt van elk product de complete geschiedenis en kwaliteitscontrole te achterhalen. Dat is niet alleen uiterst efficiënt, het maakt ook dat bouwen volgens duurzaamheidsnormen zoals Breeam en Leed voor iedereen binnen handbereik komt. Uiteraard draagt het combineren van verschillende transporten ook bij aan groener werken: samen verminderen we CO2-uitstoot.

 

Bijdrage aan social return

Bij Djinny werken we met veel medewerkers die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Voor bedrijven die Djinny inzetten, telt dit meteen mee met de 5%-eis van de participatiewet. Aangevuld met een hoogwaardig team van experts en geavanceerde ict bieden we de perfecte mix van efficiëntie en effectiviteit. Zo vormen we, al zeggen we het zelf, een slimme en soepel draaiende organisatie die grote (bouw)projecten van begin tot eind ondersteunt.