Diensten

Emmissieloos/ Duurzaamheid

Effiëncy is de 1ste stap naar duurzaamheid! Via de HUB (fysieke plek aan de rand van de stad) als logistiek overslagpunt/lokaal magazijn en voor externe opslagruimte, worden de leveringen van buiten de stad van diverse facilitaire producten aangeleverd.

lees meer “Emmissieloos/ Duurzaamheid”

Stadslogistiek

Door facilitaire goederenstromen samen te voegen en te optimaliseren ontstaat een duurzaam
proces met alleen maar voordelen. Producten en processen worden gekoppeld en er wordt
gecombineerd geleverd. Hierdoor worden procesvoordelen optimaal benut: goedkoper, efficiënter
en maatschappelijk verantwoord!

Djinny Logistiek – Business Partner van Stadslogistiek – verzorgt De Haagse Logistieke Hub, een
voorziening voor efficiënt en schoon bevoorraden van departementen van het rijk, gebouwen van de
gemeente Den Haag en ander vastgoed van overige bedrijven en instanties in Den Haag.

De Haagse Hub is op 1 januari 2020 van start gegaan op initiatief van Het Rijk en een coalitie van een
aantal grote partijen in de binnenstad.

Bijzonder

Onze logistieke oplossingen zijn stuk voor stuk bijzonder…

Voor ieder logistiek vraagstuk bieden wij een passende oplossing. Djinny houdt zich onder meer bezig met de logistieke rondom verkiezingen, evenementen, automotive en ontruimingen. Een ander goed voorbeeld van bijzondere logistiek is de case asbest verwijderen binnen een bewoonde omgeving. Ook bij calamiteiten is logistiek van groot belang om de inventaris zo snel mogelijk in veiligheid te brengen.

lees meer “Bijzonder”

Hotel

Laat dat maar aan ons over!

Inrichting logistiek via Djinny: ‘een hele zorg minder’.

Bij grootschalige hotelprojecten treden we op als logistiek specialist door de inrichting bij nieuwbouw en/of renovatie te organiseren en uit te voeren. Het levert overzicht, besparingen en tijdwinst op wanneer de logistieke operatie niet bij onderaannemers ligt, maar bij één partij. Wij zijn die partij! U geeft de organisatie van de logistieke operatie helemaal uit handen en dat is een hele zorg minder. Wij zorgen voor alle afspraken met de diverse leveranciers en fabrikanten voor de levering aan de HUB en controleren bij binnenkomst op compleetheid, juistheid en mogelijke schade.

lees meer “Hotel”

Bouw

Sterk in de logistiek voor de bouw

U wilt:
Real time bestellen en op tijd leveren tot in de verwerkingsruimte, minimaal 40% reductie van de transportbewegingen, verbetering luchtkwaliteit en significante reductie CO2-emissie, productiviteitstoename van 15% per bouwvakker per dag, minder overlast voor omgeving en verzorgen omgevingsmanagement. Vermindering verlies en diefstal van 20%, ruimtebesparing bouwplaats 50-70%, 100% leverbetrouwbaarheid? Logisch dat u bij Djinny uitkomt!

lees meer “Bouw”

Logistiek

Djinny staat voor slimme logistiek, dat zit in ons DNA. Of het nu gaat om Facilitaire Logistiek, Bouwlogistiek, Hotellogistiek of Bijzondere Logistiek Djinny biedt de juiste oplossing die bijdraagt aan de doelstellingen van onze opdrachtgevers. Onze logistiek specialisten stellen een integraal logistiek plan op en managen de gehele logistieke keten rondom het project. Zo maken wij onze belofte ‘Just in Time & Just in Place’ keer op keer waar.

Magazijn

Volledig aanpasbaar op uw specifieke wensen. In overleg bepalen wij de gewenste afmetingen, de inrichting met bijv. legbordstellingen, werkbank, een complete werkplek inclusief wifi en beveiliging. De ruimte is alleen toegankelijk voor geautoriseerde personen.

lees meer “Magazijn”

Bulk

Inpandige opslag voor grote partijen en diversiteit. De capaciteit bedraagt ca. 25.000 m2. Flexibel en kostenefficiënt, pay per gebruik, dagelijks aangepast op het aantal m2 in gebruik.

lees meer “Bulk”

Containers

Inpandige opslag voor 20’, 25’en 40’ containers. Capaciteit voor 1.200 containers. Flexibel en kostenefficiënt, pay per gebruik, dagelijks aangepast op het aantal containers in opslag.

lees meer “Containers”