logistiek hotel

Logistiek

Djinny staat voor slimme logistiek, dat zit in ons DNA. Of het nu gaat om Facilitaire Logistiek, Bouwlogistiek, Hotellogistiek of Bijzondere Logistiek Djinny biedt de juiste oplossing die bijdraagt aan de doelstellingen van onze opdrachtgevers. Onze logistiek specialisten stellen een integraal logistiek plan op en managen de gehele logistieke keten rondom het project. Zo maken wij onze belofte ‘Just in Time & Just in Place’ keer op keer waar.

logistiek project management

Hotel

Laat dat maar aan ons over!

Inrichting logistiek via Djinny: ‘een hele zorg minder’.

Bij grootschalige hotelprojecten treden we op als logistiek specialist door de inrichting bij nieuwbouw en/of renovatie te organiseren en uit te voeren. Het levert overzicht, besparingen en tijdwinst op wanneer de logistieke operatie niet bij onderaannemers ligt, maar bij één partij. Wij zijn die partij! U geeft de organisatie van de logistieke operatie helemaal uit handen en dat is een hele zorg minder. Wij zorgen voor alle afspraken met de diverse leveranciers en fabrikanten voor de levering aan de HUB en controleren bij binnenkomst op compleetheid, juistheid en mogelijke schade.

lees meer “Hotel”
logistiek project bouw

Bouw

Sterk in de logistiek voor de bouw

U wilt:
Real time bestellen en op tijd leveren tot in de verwerkingsruimte, minimaal 40% reductie van de transportbewegingen, verbetering luchtkwaliteit en significante reductie CO2-emissie, productiviteitstoename van 15% per bouwvakker per dag, minder overlast voor omgeving en verzorgen omgevingsmanagement. Vermindering verlies en diefstal van 20%, ruimtebesparing bouwplaats 50-70%, 100% leverbetrouwbaarheid? Logisch dat u bij Djinny uitkomt!

lees meer “Bouw”
logistiek project management kunst

Bijzonder

Onze logistieke oplossingen zijn stuk voor stuk bijzonder…

Voor ieder logistiek vraagstuk bieden wij een passende oplossing. Djinny houdt zich onder meer bezig met de logistieke rondom verkiezingen, evenementen, automotive en ontruimingen. Een ander goed voorbeeld van bijzondere logistiek is de case asbest verwijderen binnen een bewoonde omgeving. Ook bij calamiteiten is logistiek van groot belang om de inventaris zo snel mogelijk in veiligheid te brengen.

lees meer “Bijzonder”