logistiek opslag

Opslag

Djinny biedt een breed scala aan opslag modaliteiten beschikbaar door heel Nederland. Samen met de klant zoeken wij naar de beste oplossing, efficiënt en flexibel. Via ons geavanceerde warehouse management systeem heeft u 24/7 inzage en beheer over de goederen die bij ons in opslag staan.

Wij bieden opslag in containers, op pallets, in uw eigen inpandige multifunctionele archief- en magazijnruimte, bulk opslag en 5.000 m² buiten opslag.

Onze opslagpanden zijn geconditioneerd door middel van automatische regulering van temperatuur en luchtvochtigheid en uitgerust met elektronische beveiliging tegen inbraak en brandmelding systeem.

logistiek opslag

Pallets

Inpandige voor europallets, blokpallets en groot formaat pallets met een capaciteit van ca. 3.000 pallets. Flexibel en kostenefficiënt, pay per gebruik, dagelijks aangepast op het aantal pallets in opslag.

lees meer “Pallets”
logistiek opslag

Magazijn

Volledig aanpasbaar op uw specifieke wensen. In overleg bepalen wij de gewenste afmetingen, de inrichting met bijv. legbordstellingen, werkbank, een complete werkplek inclusief wifi en beveiliging. De ruimte is alleen toegankelijk voor geautoriseerde personen.

lees meer “Magazijn”
logistiek opslag

Containers

Inpandige opslag voor 20’, 25’en 40’ containers. Capaciteit voor 1.200 containers. Flexibel en kostenefficiënt, pay per gebruik, dagelijks aangepast op het aantal containers in opslag.

lees meer “Containers”
logistiek bulk

Bulk

Inpandige opslag voor grote partijen en diversiteit. De capaciteit bedraagt ca. 25.000 m2. Flexibel en kostenefficiënt, pay per gebruik, dagelijks aangepast op het aantal m2 in gebruik.

lees meer “Bulk”