logistiek bulk

Bulk

Inpandige opslag voor grote partijen en diversiteit. De capaciteit bedraagt ca. 25.000 m2. Flexibel en kostenefficiënt, pay per gebruik, dagelijks aangepast op het aantal m2 in gebruik.

Tevens bieden wij dienstverlening zoals bijv. het beheer, goederen ontvangst/afgifte, ompakken, repareren. Op locatie is permanent loods personeel aanwezig die op afroep beschikbaar zijn. Ook kunt u beschikken over diverse hulpmaterialen op locatie (heftruck, rolcontainers, dollies en verpakkingsmaterialen).


Buiten opslag

Djinny beschikt over 5.000 m² afgesloten buitenterreinen voorzien van verlichting en camerabewaking. De toegang is geregeld met een zgn. tag waarmee de automatische schuifpoort wordt bediend. Buitenopslag is een kosten efficiënte oplossing als u bijvoorbeeld de bouwmaterialen niet direct op locatie kunt afleveren.

Tevens bieden wij dienstverlening zoals bijvoorbeeld het beheer, goederen ontvangst- en afgifte. Op locatie is permanent loodspersoneel aanwezig die op afroep beschikbaar zijn. Ook kunt u beschikken over diverse hulpmaterialen op locatie zoals een 12 ton heftruck voor zware volumineuze goederen.