Uw voorraad, onze duurzame zorg!

Met onze facilitaire logistieke oplossingen heeft u volledig regie over uw voorraad en levert u een directe bijdrage aan verduurzaming door slimme en groene oplossingen.

Bij Djinny verstaan we de kunst om logistiek vanuit het grote geheel en op detailniveau te bekijken. Daarom rekenen we het ontzorgen van facilitaire logistiek ook tot onze specialiteiten. En daar doet u uw voordeel mee. Of het nou gaat om bevoorrading, opslag of distributie, we bewaken, beheren en bezorgen van schoonmaakartikelen tot en met een complete kantoorinventaris. Met Djinny’s handige voorraadbeheersysteem heeft iedere, door u geautoriseerde, medewerker op elk moment vanaf elke locatie inzicht in de voorraad. En meer! Want met ons systeem is het ook mogelijk om standaard leveringen in te voeren. Zo is in te stellen dat er automatisch nieuwe schoonmaakmiddelen gebracht worden wanneer iemand de laatste fles in gebruik heeft genomen. Dat is het voordeel van als we vanaf de HUB de diverse facilitaire goederenstromen beheren en coördineren!

Door deze manier van logistiek (gecombineerde leveringen vanuit de HUB) wordt er direct bijgedragen aan verduurzaming (reducering CO² uitstoot, vergroten van bereikbaarheid en veiligheid en niet te vergeten veel minder overlast bij uw eigen expeditie).

Bekijk ook de pagina’s:

Bouw Logistiek | Hotel Logistiek | Bijzondere Logistiek |

Logisch dat u bij Djinny uitkomt!

 

Djinny SimplyMile Facilitaire logistiek

Meer weten over onze facilitaire oplossingen die voor u werken? Jaap Kooistra denkt graag met u mee!