Laat dat maar aan ons over!

Inrichting logistiek via Djinny: Een hele zorg minder.

Bij grootschalige hotelprojecten treden we op als logistiek specialist door de inrichting bij nieuwbouw en renovatie te organiseren en uit te voeren. Het levert overzicht, besparingen en tijdwinst op wanneer de logistieke operatie niet bij onderaannemers ligt, maar bij één partij. Wij zijn die partij. U geeft de organisatie van de logistieke operatie helemaal uit handen en dat is een hele zorg minder. Wij zorgen voor alle afspraken met de diverse leveranciers en fabrikanten voor de levering aan de hub en controleren bij binnenkomst op compleetheid, juistheid en mogelijke schade.

Volgens planning worden (in de HUB) werkpakketten samengesteld voor de inrichting van de afzonderlijke kamers en de overige publiekelijke ruimten, kantoren en vergaderzalen. Op locatie kunnen we dan efficiënt aan de slag door de juiste pakketten direct op de juiste ruimte te plaatsen, uit te pakken, inrichting te monteren en kamers op de gewenste wijze in te richten.

Daarnaast wil aan het einde van nieuw- of verbouw de tijd nog al eens dringen. Bij afbouw van hotels vindt op het laatste moment veel in-en uit transport plaats dus veel overlast in en rond het gebouw. Er moet snel en toch zorgvuldig worden gehandeld. Dat kunnen wij als geen ander. En ja, het gebeurd dat er bepaalde etages/kamers nog niet kunnen worden opgeleverd maar de gasten die wel kunnen inchecken merken niets van de lopende activiteiten. De gasten komen altijd in een schoon, zorgvuldig ingericht en goed afgemonteerde kamer terecht.

Het is voorgekomen dat gasten met de koffers klaar stonden terwijl wij de achterdeur uitgingen. Ze kwamen in een complete kamer waarin niets ontbrak. Schoon, zorgvuldig ingericht, goed gemonteerd en afgewerkt.

Logisch dat u bij Djinny uitkomt!