logistiek project management

Over ons

Of het nu gaat om Bouw-, Hotel- of Facilitaire logistiek. Djinny helpt bij logistieke operaties en maakt deze productiever, efficiënter, veiliger en duurzamer. Er wordt gewerkt vanuit centrale opslagcentra (HUB’s) buiten de drukke steden . Door goederenstromen samen te voegen en te optimaliseren ontstaat een duurzaam proces met alleen maar voordelen. Producten en processen worden gekoppeld en er wordt gecombineerd geleverd. Hierdoor worden procesvoordelen optimaal benut. Projecten worden goedkoper, efficiënter en maatschappelijk verantwoord uitgevoerd! Djinny zorgt voor tevreden klanten en levert een grote bijdrage aan maatschappelijk welzijn door minder bewegingen, groen vervoer en social return.

Voor elk project hebben wij een oplossing. Een integraal logistiek plan met interne & externe aan- en afvoerroutes van de locaties waarbij rekening wordt gehouden met de soort vrachtdrager (maatvoering), risico’s en maatregelen, omgevingsfactoren, veiligheidsregels, etc.

Wat doen we?

Met een vuistdikke adviesrapport is uw project niet geregeld. Daarom denkt Djinny in oplossingen waarmee u bent geholpen. Zodat u zich kunt focussen op uw core business. Djinny voorziet elk knelpunt in de logistieke planning en houdt elke beweging in de voorraad nauwkeurig bij. Zo kunt u schuiven in de planning, zonder dat leveringen verderop in de keten daar last van krijgen. De medewerkers van Djinny participeren bovendien actief in het overleg en stemmen wekelijks af met de opdrachtgever, leveranciers en transporteurs om aankomende problemen voor te zijn.

Djinny’s voordelen

iconGroener

Djinny beperkt CO2-uitstoot door transporten te combineren en emissieloos vervoer.


 iconVeiliger

Levering vindt plaats op het beste moment. Daarnaast betekent het werken vanuit opslag- en overslagcentra minder bewegingen en minder ongelukken. We vermijden zoveel mogelijk de spits.


 iconProductiever

Just in time and Just in Place. Logistiek leidt niet af en draagt bij aan efficiency. Medewerkers kunnen door met hun werk of komen op hun werk als alles door ons geregeld is.

Team